The Westbury Hotel Dublin

Westbury Hotel

The Westbury Hotel er et ikon i Dublin, og er en 5-stjernes oase av luksus, stil og overbærenhet som er en del av opplevelsen av byens sentrum. Dette er en virkelig godbit og er et urbant avslappingssted med byen på rett utenfør hotelldørene.

Gjester på Westbury får oppleve en helt spesiell form for luksus med romslige og pent opplyste rom som tilbyr en luksuriøs havn som man kan returnere til. Like ved hotellet ligger velkjente Grafton Street med St Stephen’s Green og Trinity College i hver sin ende, og man får dermed byens historie, kultur og underholdning i gangavstand og det hele oppleves som en evigvarende strøm av opplevelser. Hotellet er vakker renovert og alle rommene tilbyr spesialdesignede møbler, luksussengeklær, silkegardiner, toppmoderne musikksystemer og Acqua Di Parma-podukter på badene.

Møtesenteret består av syv fantastiske styrerom og den kanskje like imponerende Grafton Suite, og alt er pinlig nøyaktig renover og utstyrt på nytt. Man har også et forretningssenter som er utstyrt med kontorfasiliteter, og dette er tilgjengelig døgnet rundt for gjester og andre som måtte ha behov for det.

Man kan også sette seg ned og skple for fire unike spisemuligheter under ett tak! The Westbury er en ideel lokasjon for enhver smak til ethvert tidspunkt på dagen, og dette gjelder både i The Gallery’s siviliserte omgivelser og i den morsomme og freshe Cafe Novo, samt moderne bespisning i Wilde The Restaurant og den forlokkende The Marble Bar.