Spania

Ferietiden har sånn smått begynt å sette inn i Norge og nå begynner nordmenn å valfarte til utlandet på jakt etter sol og varme. Nordmenn velger veldig ofte Spania og landet har vært en yndet destinasjon for norske turister i en årrekke.

Nordmenn har altså benyttet seg av den spanske solkysten i massevis av år og øyer som Mallorca, Menorca, Ibiza, Gran Kanaria og så videre har uten tvil hatt sin del av norske statsborgere på besøk. Det er egentlig et interessant fenomen, men hvorfor Spania har blitt så populært er ikke så godt å si. Velstående nordmenn er imidlertid en kjærkommen økonomisk innsprøytning for ethvert næringsliv i verden, og at vi blir tatt godt i mot er nok medvirkende til at vi så ofte velger å reise til dette landet.

Klimaet har naturligvis også en stor del å si, og for forfrosne nordmenn er det utrolig deilig å komme til en land hvor badetemperaturene er behagelige og hvor det er varmt i været. Sommere som den vi hadde i fjor vil vi sannsynligvis ikke få så mange av i årene som kommer.

Etter hvert som årene har gått har hotellstandarden naturligvis også utviklet seg, og anleggene som vi tilbys når vi reiser til Spania holder skyhøy kvalitet. Nordmenn er bevisste på dette og ønsker å ha god komfort når de reiser på ferie – det har vi nemlig økonomi til. Dette vet operatørene og det bygges stadig flottere hoteller og det pusses opp over en lav sko. Dette med all inclusive har også blitt veldig ettertraktet og er noe spesielt storfamiliene benytter seg av. Det er klart at det er behagelig å bare kunne sende ungene avgårde for å hente seg is og brus uten at man til stadighet må hoste opp kontanter.

Kanskje er du på tur til Spania i sommer? Da ønsker vi deg en riktig god tur, og vi vet at du vil få et tipp-topp opphold der!