No. 11 Cadogan Gardens

no 11 Cadogan Gardens

London her et enormt utvalg av luksushotell med velkjente navn, men ingen av dem er så sexy og diskret som det stille hotellet No. 11 Cadogan Gardens i Knightsbridge!

I 2012 ble den tidligere private klubben for den viktorianske eliten gjort om til et offentlig hotell, men stedet har uansett behold til mye av sin opprinnelige stil.

Hotellet består av totalt 54 rom og i korridorene finner man mørkt panel og spiraltrapper – her må man rett som det er spørre de ansatte om veien, og nettopp dette gir stedet en viss følelse av herlig stil og glamour. Kanskje befinner vi oss stilmessig noe i nærheten av postmodernistisk Downton Abbey? Man kan i alle fall forestille seg at man fort kan komme i kontakt med noe snusk og snask her!

Denne følelsen forsterkes av rikelige mengder speil, lysestaker, og gamle svart-hvit fotoer av kjendiser som oppfører seg kritikkverdig i det offentlige rom. Rommene er rene og moderne med beige farger, mens baren er i beste film-noir stil. Servicen er upåklagelig og det er kanskje derfor at dette hotellet ble ansett som et lite luksushotell bare noen uker etter åpningen.

Rommene holder høy kvalitiet og er generelt komfortable, selv om de små viktorianske badene kan være en ulempe for dem som er vant med store spabad i de moderne hotellene.

Det er definitivt andre hoteller som hra større navn, som er mer moderne, som har Michelin-kokker, og i London kan man spise på amerikanske steak houses, ta asiatisk spa – men skal man tilbake til England vil No. 11 Cadogan Gardens være det riktige valget!