London – en herlig metropol

London er et sted som alle burde oppleve en eller annen gang i livet, og når man først er i denne spennende metropolen er det greit at man bor godt og opplever litt luksus med det samme.

Utvalget av hoteller er stort og det er mye å velge mellom som holder høy kvalitet. Man skal selvfølgelig tilpasse eventyret etter lommeboken men prøv å legge av penger god tid i forveien slik at du kan bo som en liten konge eller dronnning – det er absolutt å anbefale.

Velger man seg et fint hotell, slik som for eksempel The Royal Garden i Kensington, vil man få en opplevelse helt uten sidestykke. Det anbefales på det varmeste å unne seg råd til en slik luksus og hvis du har spart ekstra på forhånd så kan du virkelig slå til og få frokost på rommet hver eneste morgen – det er noe helt spesielt.

Hvis man skal trekke frem noe annet så må det være servicen man opplever på disse hotellene for den er virkelig i toppklassen.

I denne artikkelen som omhandler London får man en rekke gode anbefalinger, og den kanskje aller viktigste er å ha godt med tid. Når man skal oppleve en storby som dette trenger man egentlig lang tid for å rekke over alt som finnes der, og i utgangspunktet er en helg altfor lite. Minimum er å ta en langweekend fra torsdag til søndag, og har man muligheten så vil det også være greit å forlenge til mandag.

Det er altså mye som kan ses og gjøres i denne storbyen men én ting er virkelig kjekt med London – det er enkelt å komme seg i mellom og hvis man har råd så går det taxier gatelangs stort sett overalt og de er veldig enkle å praie. Er man litt mer djerv og kjenner litt til systemene så kan undergrunnsbanen være veldig effektiv.

Finn noen flotte markedet men ligg unna Harrods hvis lommeboka de er av den normale sorten!