Kakslauttanen

Kakslauttanen

Kakslauttanen hotell i Finland er noe helt spesielt, og noe liknende har vel verden knapt sett tidligere. Noen netter der vil gi deg en helt spesiell opplevelse og noe som du aldri kommer til å glemme!

Hotellrommene som består av glassigloer har satt dette hotellet på verdenskartet, og akkurat der, midt ute i villmarken, finnes det mye mer som du kan nyte godt av!

Som nevnt så er det ikke et hotell i tradisjonell forstand man besøker her, men mer en slags landsby som består av glassigloer. Det betyr at du faktisk kan ligge godt og varmt inne i den egen iglo og faktisk se direkte ut og opp i den mørke og klare finske vinternatten (hvis du drar om vinteren vel og merke), og dette alene er nesten verdt et besøk dit.

For de som ønsker å verne 100% om privatlivet så vil kanskje en tur hit være nokså utfordrende, men alle har da behov for litt spenning i hverdagen!

I tillegg din den meget spesielle opplevelsen det er å nærmest sove under åpen himmel er det en rekke aktiviteter man kan ta seg til mens man er der og naturligvis er den finske saunen tilstede her, i tilknytning til en isbadeplass!

Man kan også dra på huskysafari, reinsdyrsafari, snøscootersafari og sist men ikke minst jakte på nordlyset, noe som er en meget populær aktivitet blant turister fra hele verden. Har du barn med deg kan det kanskje også være en idé å besøke julenissen?