Hvordan betale?

Når man skal på et eventyrhotell, og kanskje et av de som du har lest om her på våre sider, så er det mange som gjør feil når de skal betale for seg på forhånd. Det er kredittkortet som skal brukes til denne jobben og vi gir deg et innblikk i hvorfor.

Man skal bestandig passe seg vel når man bestiller varer eller tjenester som forhåndsbetales. Det vil i slike tilfeller bestandig være en risiko for at man ikke mottar det man har betalt for og det kan være seg både reiser, flyturer, klær på nett eller hva som helst annet. Spesielt viktig er dette når beløpene begynner å bli store, og faktisk er det slik at om man har bestilt seg et nytt kjøkken som man må betale på forhånd, så vil bruken av kredittkort være både fornuftig og veldig trygt.

Når det er sagt: alle eksperter er skjønt enige om at kredittkortet er en fabelaktig betalingsform på grunn av sin store sikkerhet, men det er også slik at det er dyrt å betale tilbake hvis man planlegger å gjøre dette over tid. Ha derfor oppspart e midler liggende på en konto slik at du kan innfri kredittkortgjelden din umiddelbart etter at du har fått den.

Når du bruker et kredittkort til å betale for en vare har du som forbruker et sterkt vern både når det kommer til manglende levering, feil med varen/tjenesten du har kjøpt, svindel og konkurser. Dette er det ingen andre betalingsformer som kan matche og det er nettopp derfor at kortet er uovertruffen til sin bruk. Det skal altså ikke brukes som et hjelpemiddel i trange tider, selv om alt naturligvis er mulig, ettersom det er kostbart å betale tilbake på avbetaling.

Dette innebærer at om du bestiller og betaler en flyreise mens du er på tur i Europa, for eksempel fra Berlin til Barcelona, og flyselskapet plutselig går konkurs, vil du være sikret å få pengene tilbake.

Betal derfor turen din med kredittkortet slik at du er 100% sikker hvis noe uforutsett skulle inntreffe – det er aldri godt å vite hva som kan skje. Ha oppsparte penger i bakhånd og innfri gjelden etter at kortet er belastet slik at du unngår høye renter når du skal betale tilbake.