Egne hotellrom for kvinner

Det finnes en nisje for alt her i livet og ogs på hotellfronten finner man mange spesialiserte produkter. Visste du for eksempel at det finnes hoteller som er spesielt designet for kvinner?

Det gjør det faktisk og i denne artikkelen skal vi kjapt se litt nærmere på akkurat dette.

chopard-rom-hotell

Tanken på et helt eget Coco Chanel-rom er unektelig fristende, og kanskje med en yogamatte på verandaen og deilige velværeprodukter på baderommet? Plysj på tøflene i den perfekte størrelsen og en rekke andre detaljer frister også. Dette er en realitet som du nå kan nyte godt av, og å tilby rom som er spesielt beregnet på kvinner er noe som over lengre tid har vært en trend i bransjen. Grand Hotell i Oslo har også kastet seg på bølgen og de har opprettet sitt egetn Ladies Floor. Dette tilbudet vil gjøre både forretningsreisen og venninneturen luksuriøs og morsomt, og skikkelig feminine omgivelser.

Under finner du noen forskjellige hoteller som tilbyr det helt spesielle for kvinner og vi tar et kjapt resyme av hva du kan forvente deg der.

I Singapore finner vi Naumi hotell, og her er en hel etasje tilegnet for kun kvinner. Her finner man en ekstra dør som kun gjester i denne etasjen har nøkkelen til – for ekstra sikkerhet. I tillegg til dette kan man få både rettetang og yogamatte på rommet. Her på hotellet kan man få seg et eget Coco Chanel-rom eller et Andy Warhol-rom, og personalet kler seg naturligvis i klær som rett og slett hører hjemme på en catwalk.

Jumeirah Emirates Tower i Dubai er det ingen tvil om at man kan velte seg i luksus og her kan man som kvinne skaffe seg et rom i Chopard Ladies Floor. Her er det kun kvinner som slipper inn og på rommene finner man både yogamatter og DVD’er, lukusprodukter fra Chopard og en kjøleskap som inneholder sminke!

Hvis du ønsker deg en helt spesiell hotellopplevelse kan vi anbefale både disse hotellene og andre som finnes verden om hvor fokuset er ensidig på kvinner.

Inspirasjon til artikkelen er hentet fra Kvinner og Klær.