Baur au Lac

Baur Au Lac

Baur au Lac er et landemerke i Zürich hvor fantastisk gjestfrihet, eleganse og uklanderlig service står høyt i kurs, og hotellet har vært eid av den samme familien i over 160 år.

Nylig ble alle rommene grundig oppusset og hver og ett av disse fikk en kjærlig og unik behandling med utgangspunkt i suverent håndverk, klassisk eleganse og alle tenkelige tekniske innretninger som er nødvendig i et topp moderne hotell. De uvanlige store og lyse badene som består av en attraktiv blanding av marmor og speil kombinerer funksjonalisme med ren luksus!

Den fortryllende atmosfæren i den elegante vinterhage-restauranten Francais venter på kresne smaksløker med et ypperlig utvalg av moderne mat hvor temaene varieres gjennom året. Den herlige summerrestauranten Le Pavillon er en av byens mest populære steder som også den kan logge med en flott atmosfære og en meny som forsterker en Middelhavsfølelsen den utstråler. Fra terassen og den tilsluttede parked er det en romantisk utsikt over Zürichsjøen og Alpene. Rive Gauche, som er en sprudlende blanding av chic restaurant og bar, tilbyr grill med et hint av Middelhavet for såkalt ‘fine casual’ bespisning. Baur au Lac har også et eksklusivt treningssenter på toppen av hotellet med en fantastisk utsikt over Zürichsjøen og Alpene, og både personlig trener og fysioterapi kan ordnes. Skjønnhets- og frisørsalongen Vanity tilbyr et bredt utvalg av kosmetiske luksusbehandlinger.