Auberge du Soleil, USA

Auberge de soleil

For omtrent tre tiår siden åpnet vertshuset Auberge du Soleil, en av Nord-Californias mest ærverdige spisesteder og, sine dører, og på området fantes det en håndfull småhytter som lå spredd utover den store olivenlunden i Napa Valley.

Overnattingsmuligheten på Auberge du Soleil har et Middelhavsinspirert dekor med original samtidskunst, og er virkelig flott. Alle rommene, suitene og hyttene har italiensk sengetøy, deilige senger og dundyner, og Auberge du Soleil spesiallagde baderomsartikler, badekåper og tøfler, samt private utendørsterasser for avslapping eller bespisning!

Det er mange som først og fremst forbinder Auberge du Soleil med et strålende kjøkken først og fremst, og med vertshuset som en kuriositet i tillegg. Og det er sant, Auberge du Soleil startet som en restaurant skapt av den visjonære kjøkkensjefen Claude Rouas, og siden den gang har spisestedet beholdt sin rettmessige plass som en velaktet kulinarisk destinasjon. Innovative menyer inspirert av råvarene i Napa Valley kombineres med vin på måter som både gleder og inspirerer de som besøker stedet.

Auberge Spa er en naturlig forlengning av vinlandskapets mest luksuriøse versthus, Auberge du Soleil, og er bygget eksklusivt for vertshusets gjester. Spaet er 2500 kvadratmeter og har en oversikt over Napa Valley, og det omfavner en pleiende filosofi som omfavner en unik meny av kropp- og ansiktsbehandling hvor naturlige ingredienser fra regionen tas i bruk.