Armani Hotel Dubai

Amani Hotel Dubai

Ragende høyt over Downtown Dubai i det ikoniske Burj Khalifa (verdens høyeste tårn) finner vi Armani Hotel Dubau – verdens første hotell som er designet og utviklet av Giorgio Armani.

Her snakker vi pur eleganse, enkelhet og en sofistikert komfort som virkelig kan sies å være selve kjennetegnene ved Armanis stil. Dette hotellet er en realisering av designerens drøm om å bringe den sofistikerte stilen til liv på den aller mest komplette måten, slik at hotellgjestene kan få oppleve Armani på den abslutt beste måten.

Alle hotellets detaljer oser av Armani og det starter med den varme italienske gjestfriheten, før det fortsetter til Eramosa-steingolvene og de velkjente sebrapregede panelene. Her finner vi også et fantastiske møbler og interiør, samt øvrige detaljer i hotellets fremtoning som er med på å løfte hele opplevelsen til nye høyder. Hotellets sofisitikerte farger, rene linjer og unike tekstur fusjoner med største selvfølgelighet med hotellets fantastiske arkitektur og naturlige lys – og tilsammen skaper den en atmosfære av rolig klarhet hvor gjester kan slappe av og hygge seg i en verden bestående av total minimal eleganse.

Å reise til Dubai gjør man i dag enkelt fra Gardemoen, og å oppleve dette landet vil garantert stå høyt i kurs hos mange nordmenn. Landet har blitt et yndet reisemål for mennesker som ønsker å oppleve noe totalt annerledes enn de tradisjonelle feriedestinasjonene. Det er en lang flytur så pass på å sett av tilstrekkelig med tid.